Open matches

Heb jij ook weleens moeite om genoeg mensen te vinden voor een potje padel? Het is vaak lastig om een geschikt moment te vinden waarop jij en drie padelvrienden allemaal beschikbaar zijn. Wij hebben een oplossing om op jouw gewenste tijdstip toch een potje te padellen. In ons reserveringssysteem is daarvoor de handige functie ‘Open matches’ beschikbaar.

 

Hoe werkt het?

Als je inlogt op je account bij Padel Etten-Leur, zie je de optie ‘Open matches’ in je persoonlijke dashboard. Hier kun je zien welke Open matches door andere spelers zijn aangemaakt en nog beschikbaar zijn. Je kunt jezelf hieraan toevoegen of zelf een Open match aanmaken (via een reguliere reservering) als je nog niet genoeg spelers hebt. Hierdoor kun je gemakkelijk liefhebbers vinden om een potje mee te padellen. Bekijk de video voor meer informatie.

Een Open match moet 48 uur voor het geplande tijdslot vol zijn. Als dat niet het geval is, wordt de Open match verwijderd en krijgt elke speler zijn betaalde deel terug in credits.

 

Daarnaast is er ook gedacht aan niveauverschillen. Je kunt je speelniveau aangeven (van 0-5) in jouw account en je ziet ook het niveau van spelers die al zijn aangemeld voor een Open match. Na het spelen van de wedstrijd kun je de uitslag invoeren en wordt op basis daarvan jouw rating aangepast.

Kom lekker padellen!

Boek vanaf €22,00 jouw baan!

 

Openingstijden

maandag – vrijdag  09:00 uur – 23:00 uur

zaterdag – zondag  08:00 uur – 14:00 uur