FAQ

FAQ

Let op: Het is momenteel nog niet mogelijk een baan te huren. Je kunt jezelf enkel registreren en een account bij Padel Etten-Leur aanmaken. Door dit alvast te doen, kun je straks sneller een baan boeken!

baanreserveringen

Hoe reserveer ik een baan?

Je kunt een baan reserveren via ons reserveringssysteem. Je maakt daarvoor eenmalig een account aan en beheert daarin jouw reserveringen. Je kunt tot 14 dagen van tevoren reserveren.

Kan ik een baan op een vaste dag en tijd voor een langere periode reserveren?

Ja, dat is mogelijk. Via het reserveringssysteem kun je gemakkelijk kiezen voor een contractbaan. Kies jouw favoriete tijdstip en geef aan of je voor 8 weken, 12 weken of 26 weken wilt reserveren.

Zijn er abonnementen beschikbaar?

Wij bieden losse verhuur, open matches en contractbanen aan.

Wat is een ‘open match’?

Dit is een reserveringsoptie waarbij je een baan reserveert en anderen de mogelijkheid geeft zich bij je aan te sluiten om tot vier personen te komen. Dat kan handig als het niet altijd lukt om een geschikt tijdstip met jouw vaste groepje te vinden.

Je kunt ervoor kiezen om dit ‘privé’ te doen. Jouw reservering kun je dan delen met een groep vrienden die de kans krijgen zich aan te melden. Je kunt er ook voor kiezen om dit ‘openbaar’ te doen waardoor iedereen met een account jouw gereserveerde wedstrijd kan zien en zich bij je kan aansluiten.

Hoe ver van tevoren kan ik een baan reserveren?

Het is mogelijk om vanaf 14 dagen (twee weken) voor aanvang een baan te reserveren.

Wat is een gesplitste betaling?

Padel speel je met twee of vier personen. Handig om bij het boeken van een baan direct de kosten te verdelen. Kies dan voor een gesplitste betaling en stuur direct een betaalverzoek naar jouw medespelers.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Ja, het is mogelijk je reservering te annuleren. Dat is tot 24 uur voor aanvang van jouw reservering gratis. Je krijgt in dat geval credits teruggestort op jouw account waarmee je een nieuwe reservering kunt maken.

 

Bij annulering korter dan 24 uur van tevoren geldt dat er geen credits worden teruggestort. Mocht jouw geannuleerde baan alsnog geboekt worden door iemand anders, dan ontvang je 50% van de kosten terug in de vorm van credits.

Wat gebeurt er met mijn reservering als het slecht weer is?

Padel kan zowel tijdens zonnig als regenachtig weer gespeeld worden. Als het weer ervoor zorgt dat een potje padel gevaarlijk wordt, dan nemen we daarover contact op met de hoofdboekers. Uiteraard kun je zelf tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

Kan ik gelijktijdig meerdere banen reserveren?

Ja, je kunt bij het reserveren meerdere banen gelijktijdig vastleggen.